top of page

CARD HOLDER 2L SOLID

Elke bord- en kaartspeler kent het wel: de stapeltjes met kaarten op de tafel. Wanneer het om één stapel gaat is het nog wel te doen, maar in het geval van meerdere stapels, kan het een beetje rommelig worden op de tafel.

Zeker wanneer er kaarten in het spel zitten die erg glad zijn bestaat er de kans dat de stapel met kaarten schuiven of dat de stapel zelfs omvalt in het meest vervelende geval.

Daarom is e-raptor met het idee gekomen om een kaarthouder te maken. Deze komen in een aantal maten, namelijk 2 of meer vakken, zwart of transpirant, en kleine of grote kaarten. 

Waar kijken we nu naar wanneer het gaat om kaarthouders? Ikzelf heb gekeken naar het uiterlijk, is het robuust en is het gebruikersvriendelijk?

Qua uiterlijk vind ik het zelf belangrijk wanneer de kaarthouder niet te opzichtig aanwezig is en ik kan zeggen dat dit door het kleurgebruik en het ontbreken van drukke plaatjes niet het geval is. Ik vind dit zelf prettig. Tijdens het spelen gaat het om het spel en niet om de kaarthouder! De kaarten blijven goed zichtbaar, ook in het geval van de zwarte variant. De afwerking ziet er goed uit en het geheel oogt fraai op de tafel.

Omdat het plexiglas solide materiaal is dat een bepaald gewicht heeft, blijft de kaarthouder goed op zijn plek staan. Het schuift niet makkelijk en valt zeker niet om. Het kan tegen een stootje en is ook nog makkelijk schoon te maken.

Tot slot dan gebruiksvriendelijkheid. Ook hier scoort de kaarthouder erg goed. De ruimte voor de kaarten is groot genoeg om zowel normale kaarten als gesleevde kaarten in te gebruiken. Door de openingen aan de zijkanten is het makkelijk kaarten toevoegen of wegpakken. Deze zijn ook groot genoeg voor mensen met grote vingers! Aan de onderzijde zitten metalen pootjes zodat het stevig staat op zowel zachte als harde ondergronden. Naar eigen wens kun je kiezen voor een zwarte of een doorzichtige afwerking.

In het algemeen is deze kaarthouder erg fraai en gebruiksvriendelijk te noemen. De kaarthouder komt al in elkaar gezet in de doos en kan tegen een stootje. Nadeel van de kaarthouder is dat het niet erg handig is om mee te nemen omdat het simpelweg een niet te demonteren accessoire is. Voor thuis is de kaarthouder ideaal en zeer functioneel. Kijk voor alle modellen op de website van e-raptor, samen met nog vele andere accessoires voor jouw bord- en kaartspellen.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Big thanks to e-raptor for a review Copy

bottom of page