top of page

GenCon 50 Top 15

Gen Con is het grootste bordspel evenement van Amerika. Samen met SPIEL zijn deze evenementen degene die de meeste releases van bord- en kaartspellen hebben. We zien hier dus vele nieuwe en interessante titels. Ondanks dat ik er zelf niet bij kan zijn dit jaar, toch een overzicht van de 15 leukste bordspellen die hier gepresenteerd worden of die rond deze periode zijn uitgekomen.

SPIEL 2016 Bord- en kaartspellenbeurs

SPIEL is de grootste bord- en kaartspellenbeurs ter wereld. Vele bedrijven introduceren hier hun nieuwe spellen of laten de wereld weten welke spellen er aan gaan komen het komende jaar. Op deze beurs kun je spellen uitproberen en bewonderen. Er zijn vaak evenementen en al met al is het een drukke, maar gezellige beurs. Dit jaar ga ik voor het eerst naar SPIEL. Op deze website zal ik een samenvatting maken van mijn ervaring op SPIEL en maak ik foto's en wellicht een video. Kijk hier na SPIEL voor mijn indrukken en ervaring!

Waar kijk ik naar uit op SPIEL 2016: een top 30

Op SPIEL komen er nieuwe titels uit of zien de Europese spelers voor het eerst de nieuwe spellen die recent zijn uitgegeven op bijvoorbeeld Origins en GenCon, de Amerikaanse beursen. Om alvast een indruk te geven heb ik een top 30 samengesteld van de bordspellen en kaartspellen waar ikzelf erg naar uitkijk en die bekend zijn gemaakt door SPIEL en BGG. De informatie over deze spellen komen van de internet databank BoardGameGeek.

Please reload

bottom of page