top of page

Omdat ik ook op zoek was naar een playmat die niet specifiek voor een spel was, ben ik op zoek gegaan naar een iets neutralere, niet al te drukke playmat.

 

Of je deze playmat nu heel neutraal vind is voor ieder anders, maar er staan geen vakjes op of hele drukke tekeningen wat afleid van de kaarten. Verder vind ik de donkere kleuren ook erg mooi, en helemaal blank vond ik dan ook weer wat saai...

 

Kwalitatief is deze vergelijkbaar met Ultra Pro en dat betekent dus dat het een hoge kwaliteit is met een scherpe print erop. Een playmat die lange tijd mee zal gaan.

De ondergrond is zoals andere playmats en is te vergelijken met een muismat. De kaarten blijven beter liggen en hebben minder kans op slijtage. Door de rubberen ondergrond schuift de mat niet over de tafel en dat is erg prettig. Hij is flexibel, licht en breed genoeg voor 1 persoon.

 

Een playmat, welke dan ook, is zeker een aanbeveling voor iedereen die kaartspellen speelt, maar ook voor spellen die gebruik maken van tegels. deze blijven namelijk ook beter liggen door de stroevere ondergrond.

 

Echter, voor de fans van Star Wars heeft deze playmat toch wel een lichte voorkeur denk ik...

bottom of page