top of page

Inked Playmats zijn te verkrijgen via de website: Inked Gaming. Dit is een Amerikaans bedrijf dat veel playmats heeft of deze maakt naar jouw wensen.

 

Heb je dus een kaartspel waar je gek op bent, en heb je via boardgamegeek een leuke playmat afbeelding gevonden (of heb je er zelf een gemaakt), dan kun je deze laten drukken bij Inked Gaming.

 

Hou er wel rekening mee dat de verzendkosten naar Europa aanzienlijk zijn.

Dus mocht je een groep vinden die een bestelling willen doen of ga je zelf een keer naar Amerika op vakantie, dan is dit wel een erg leuke en mooie manier om je spel te verfraaien.

Voor mezelf heb ik gekozen voor een playmat van het kaartspel "The Lord of the Rings - the card Game" van Fantasy Flight.

 

Ik heb een mooie afbeelding gevonden via boardgamegeek, deze laten drukken door Inked Gaming en op laten sturen naar mijn hotel waar ik zou gaan verblijven in Amerika.

 

Ik werd netjes op de hoogte gehouden en toen ik aankwam in het hotel was het kokertje met daarin de playmat keurig afgeleverd bij het hotel.

Wat opvalt is dat de playmat wat dunner is dan de playmats die ik gewend ben van FFG of Ultra Pro.

 

Echter, is de kwaliteit zeer goed. De print is mooi gelukt en alles ziet er scherp uit. Er laten geen hoekjes los en omdat de playma dunner is, weegt deze ook minder.

 

Ik ben zeer zeer tevreden met de Playmat, maar bekijk de foto's en oordeel zelf!

bottom of page