top of page

OVER DEZE SITE

Als kind was ik een groot fan van HeroQuest, een bordspel met miniaturen van MB. Sinds 2014 ben ik toevallig in aanraking gekomen met de nieuwe "geavanceerde" versie hiervan, genaamd Descent Journeys in the Dark 2nd Edition. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan verdiepen in de moderne bord- en kaartspellen, aangezien ik enkel bekend was met bordspellen als Scotland Yard, Stratego, Monopoly, Kolonisten van Catan etc.

 

Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Zoveel verschillende en vernieuwende bord- en kaartspellen! Ik melde mij aan bij een bordspellenvereniging in Amsterdam (AmsterDice) en vanaf dat moment speel ik regelmatig een fantastisch bord of kaartspel met mijn familie, vrienden of met nieuwe mensen!

Om mijn nieuwe hobby te delen met anderen, heb ik besloten een website genaamd board-game.nl op te zetten met meer informatie over de hedendaagse bord- en kaartspellen, de accessoires die hiervoor aanwezig zijn en schrijf ik reviews over de spellen die ik speel.

 

Eveneens probeer ik de website wat te verrijken met de hobby's die eveneens onder bord en kaartspellen vallen. Zo schilder ik graag miniaturen, verfraai ik regelmatig de bordspellen in mijn collectie en bezoek ik waar mogelijk evenementen.

Een website kan alleen maar groeien wanneer er veel feedabck en support komt van de mensen die mijn website bezoeken. Ik waardeer opbouwende kritiek en ideeën die leiden tot het succesvol(ler) maken van mijn website. 

Ik hoop dat meer mensen enthousiast worden voor deze nieuwe hobby en dat mensen met interesse en enthousiasme naar deze website kijken! Dit geldt voor de mensen die al bekend zijn met de hedendaagse bord- en kaartspellen, maar zeker ook voor mensen die nieuw zijn in deze hobby of gewoon een leuk idee willen opdoen voor een bordspel. Veel plezier!

bottom of page