top of page

TOKEN BOX L

Je kent het wel, een doos vol met tokens. Het zij speciefieke tokens voor een bord- of kaartspel of munten of blokjes etc. De standaard doos van je favoriete spel heeft geen mooie inlay en de onderdelen gaan alle kanten op. Alles in zakjes doen is veelal de makkelijkste oplossing om alles te organiseren in de doos. Echter, alhoewel praktisch en niet al te duur, is dit is niet de allermooiste oplossing voor het opbergen van je tokens.

 

Voor de meeste spellen zijn zakjes de oplossing, maar soms heb je van die bordspellen die net even meer verdienen dan dat. Bordspellen die veel op de tafel komen en die vereisen dat tokens makkelijk gepakt moeten kunnen worden en gedurende het spel gescheiden van elkaar moeten blijven. Voor die gevallen heeft e-raptor token boxes gemaakt. Hier kun je makkelijk je tokens in bewaren en van elkaar scheiden. Je zet het zo neer op de tafel en het staat klaar om gespeeld te worden.

Nu vinden ze bij e-raptor niet alleen dat deze bakjes praktisch moeten zijn, maar ook stevig en mooi. Het moet een onderdeel zijn dat op de tafel staat en eruit springt, waarbij mensen zich gaan afvragen, waar je vandaan hebt...

De Token box komt in meerdere maten en in mijn geval heb ik gekozen voor de L maat. Hierdoor zijn er 4 vakken beschikbaar die veel ruimte hebben voor de tokens. De L maat is niet dusdanig groot dat het veel ruimte innneemt, elke token box zal passen in de standaard maat van een bordspeldoos, uitgaande van de nieuwe maatstaf (in een monopoly-vorm doos zal deze dus niet passen). Laat je dus niet bedriegen door de maat L, dit staat meer voor de ruime vakken die erin zitten, dan de grootte van de doos zelf.

De doos moet even in elkaar gezet worden, maar daarna is deze dan ook zeer robuust te noemen. Het hout is stevig en de deksel is gemaakt van het welbekende plexiglas van e-raptor. Niet gevoelig voor krassen en zeer kwalitatief hoogstaand materiaal.

Ook deze boxen zijn in diverse maten te verkrijgen en met verschillende artistieke deksels. Éénmaal gesloten blijven de tokens goed op hun plaats en tijdens het spelen zijn deze makkelijk te pakken en goed zichtbaar voor alle spelers.

Zakjes blijven natuurlijk de goedkopere optie, maar voor die bordspellen die net even meer verdienen heeft e-raptor prachtige oplossingen in de vorm van token boxes.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Big thanks to e-raptor for a review Copy

bottom of page